Teknoloji

2025 Model Aston Martin Vantage Tüm İhtişamıyla Tanıtıldı

Lüks otomobil sektörünün değerli temsilcilerinden Aston Martin’in en az 70 yıldır ürettiği ve milyonlarca otomobil tutkununu kendine hayran bırakan Vantage’ı yeniledi. 2025 model olarak tanıtılan otomobil, her zamanki gibi çok güçlü ve çok güçlü. görkemliBir manzarası var.

En son 2018’de değiştirilen Aston Martin Vantage Yeni sürüm küçük tasarım değişiklikleri yaşadı. Bu içerikte; Otomobilde ikonik tasarımı savunmaya devam eden oldukça büyük bir ızgara görüyoruz. Elbette bunun nedeni kaputun altında yatan canavarı dizginleyebilmek. LED destekli farlarAracın oldukça şık görünmesini sağlar.

2025 model Aston Martin Vantage ile tanışın

Aracın sadece ön kısmı değil arka kısmı da göz kamaştırıyor. Dörtlü egzoz çıkışı ve LED farlar Aston Martin Vantage’ı ilgi çekici hale getirdi. Aracın aerodinamik odaklı bagaj kapağı da dikkat çeken noktalar arasında yer alıyor.

Aston Martin Vantage’ın iç mekanına baktığımızda sade ama ultra lüks Bir yaşam alanıyla karşılaşıyoruz. Araçta tamamen dijital ekrana eşlik eden bir bilgi-eğlence ekranı bulunuyor. Apple CarPlay ve Android Auto tabanlı bu bilgi ekranı aynı zamanda araç kontrolleri için de kullanılıyor. Orta konsol, sanki bir canavarın içinde oturuyormuş gibi hissetmenizi sağlayacak devasa bir alan. başlat/durdur düğmesive uçaklardaki kollara benzeyen bir vites topuzuna sahiptir.

Şimdi bazı teknik değişikliklere bakalım. Aston Martin yeni Vantage’ı duyurdu her bölümle oynadım . Bu içerikte; Şaside bazı değişiklikler yapıldı. Ayrıca otomobilin soğutma sistemi de tamamen elden geçirildi. 8 vitesli ZF otomatik şanzıman üzerinde yapılan çalışmalar aracın daha iyi hızlanmasısağlar.

Aston Martin Vantage’daki Mercedes-AMG motor, performansıyla sizi memnun edecek. 4,0 litrelik V8 motor bu araca mükemmel uyum sağlar. 656 beygir gücü üretir. Elbette bu devasa güç, 0-100 km/s hızlanmanın 3,4 saniye gibi kısa bir sürede tamamlanmasını sağlıyor. Merak edenler için aracın maksimum hızı 325km/saatÖyle olduğunu belirtelim.

Yılın ikinci çeyreğinde piyasaya sürülecek olan Vantage için Aston Martin fiyatını açıklamadım.

2025 Aston Martin Vantage için hazırlanan tanıtım görseli:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu